Liviu Dragnea a ieşit azi din închisoare, împreună cu alţi 30 de deţinuţi, după o eroare în organizarea Zilei Porţilor Deschise la Rahova!

Liviu Dragnea a ieşit azi din închisoare, împreună cu alţi 30 de deţinuţi, după o eroare în organizarea Zilei Porţilor Deschise la Rahova! 

Penitenciarul Bucureşti Rahova a organizat azi, în intervalul orar 12,00 - 20,00, evenimentul amânat din 29 iunie, data la care, în mod obişnuit, Administraţia Naţională a Penitenciarelor sărbătoreşte "Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România", sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, ocrotitorii sistemului.

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Rahova, evenimentul are drept scop prezentarea penitenciarului şi a specificului activităţii desfăşurate de către personalul de specialitate şi tocmai de aceea, măsurile de pază sunt mai relaxate în această perioadă.

Potrivit surselor din cadrul Penitenciarului, Dragnea ar fi părăsit penitenciarul pe şest, în cadrul unei delegaţii numeroase de reprezentanţi ai PSD, intrată în prealabil să-şi viziteze numeroşii colegi de partid, deghizat în Codrin Ştefănescu, gardienii realizând târziu manevra, ocupaţi fiind, preţ de o oră, să-şi dea coate pe seama mângâierilor afectuoase administrate de Irina Tănase aparent cheliosului ex-secretar general al PSD.

Împreună cu Dragnea şi grupul de fruntaşi pesedişti au mai părăsit fraudulos puşcăria şi alţi 30 de deţinuţi, membri ai clanurilor Delavrancea, Arghezi, Agârbiceanu, Titulescu, Maiorescu şi Hortensia Papadat - Bengescu, aceştia deghizându-se în interlopii care de obicei asigurau paza delegaţiilor de pesedişti la evenimentele din teritoriu.

Comentarii
Vezi și