Kovesi, anchetată pentru că a distrus carierele unor infractori

Fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi, a fost citata la Sectia de Investigare a infractiunilor din Justitie, avand calitatea de suspect, ca urmare a plangerii facuta de infractorul fugar Ghita Sebastian. Acesta reclama faptul ca ex-anchetatoarea lui l-ar fi obligat sa plateasca cheltuielie de aducere in tara a fostului director FNI, Nicolae Popa.

Pe scurt: un infractor se razbuna pe reprezentantul legii pentru ca, zice el, i-ar fi cerut sa aduca pe banii lui ( adica pe bani furati), un alt infractor fugit in Indonezia. Procedura de chemare la ancheta a Laurei Kovesi s-a derulat rapid si exact cand aceasta se afla la un pas  de a fi numita Procuror Sef la Parchetul European, in urma unui riguros concurs, nu pusa de PSD, asa cum sunt atatia ´´pafaristi´´ care acum isi freaca mainile de bucurie.

Laudabila viteza de actiune a magistratilor in acest caz dar, daca nu au fost grav bolnavi sau, Doamne Fereste, decedati, cum ne explica frecangeala de care au dat dovada , ani de zile, in dosare clare precum Valcov sau Dragnea, de exemplu?

Cea care a fost cea mai puternica femeie din Romania, doamna Kovesi, locuieste in Sectorul  5, la intersectia Rahova cu Ferentari, intr-un apartament de doua camere , cumparat prin credit ipotecar.

Pe ea o ataca si incearca sa o invinuiasca de coruptie, niste cetateni cinstiti care, nu se stie de unde, au zeci de case, masini si yachturi si sute de milioane in conturi bancare.

Voi in cine ati avea incredere dintre cele doua tabere?

Infractori dovediti sau inca in anchete urla, zilele astea, prematur satisfacuti: ´´Sa vada si ea ce inseamna sa distrugi vieti si cariere!´´

Daca viata si cariera de infractor se numesc distruse atunci cand sunt lovite de lege, atunci aveti perfecta dreptate, stimati si infecti vagabonzi!
 

Comentarii