Justiţie PSD: România, ţara în care poliţiştii plătesc despăgubiri hoţilor prinşi în flagrant!

Condamnat pentru ”ciordeala politica”, cinstitul infractor Dragnea Nicolae ii cere presedintelui Iohannis sa-l demita IMEDIAT pe procurorul Lazar pentru ca a facut politie politica inainte de 1989. Viteza cu care liderul PSD, impreuna cu competentii sai colegi de clan, modernizeaza Justitia Romana, e ceva de speriat ( la propriu).

Dupa ce s-au scremut doi ani si jumatate sa schimbe legile pentru a scapa de parnaie si a ramane cu prada neatinsa, acum vor ca infractorii sa fie si despagubiti pentru ca legea le-a stricat imaginea.

In loc sa apara la Antena 3 in rol de erou, politistul Alexandru Malancus care, in timpul sau liber, a imobilizat un hot, este obligat de Tribunalul Vaslui la plata a 1000 lei, daune morale celui care, fiind prins, s-a simtit ultimul om.
 

Ceea ce intr-o tara normala ar fi considerata culmea tupeului, in republica lui Dragnea este, conform Justitiei igienizate de Tudorel, ceva foarte normal: hotul prins in flagrant ceruse initial suma de 100 000 euro. Adica mai mult decat a cerut Brat Pitt cand, la niste filmari, si-a rupt gatul cazand de pe cal.

Pai, in contextul acesta, uiati idee de afacere: te prefaci sau chiar furi, pe bune, o ciocolata de 2 lei, in prezenta unui politist si, dupa ce te imobilizeaza, ii ceri despagubiri un geamantan de euro.

Voi ce credeti? Daca Livache scapa de toate dosarele, va avea curajul si educatia civica sa ceara despagubiri morale rezerva de aur a Romaniei?
 

Comentarii