Justiţia lui Tudorel: traficanţii din Ţăndărei şi-au primit palatele înapoi! Plus armele, maşinile şi kilogramele de aur…

Oricat ar critica rauvoitorii initiativele legislative ale bunului domn Tudorel Toader, trebuie sa recunoastem ca de efectele lor benefice se bucura tot mai multi romani nevinovati.
 
In celebrul dosar de trafic de copii in Marea Britanie, procurorul DIICOT, a cerut, la unison cu inculpatii din Tandarei, schimbarea incadrarii in fapte mai usoare care, SURPRIZA, intre timp au fost prescrise. Cu privire la acuzatiile de trafic de minori, judecatorul a dispus achitarea pentru ca, a motivat el, procurorii nu ar fi venit cu probe concludente, desi in rechizitoriu se regasesc fragmente intregi cu identitatea vicimelor.
 
Judecatorul a ridicat si sechestrele asupra palatelor tiganesti de la Tandarei si a dispus restituirea armelor, masinilor si a kilogramelor de aur in valoare de jumatate de milion de euro. Culmea dreptatii si corectitudinii a fost insa atinsa de hotararea prin care instanta, fiind vorba de o achitare, obliga statul sa suporte toate cheltuielile de judecata.
 
Felicitari, domnule Tudorel! Era pacat ca niste oameni nevinovati sa intre la puscarie numai pentru ca n-au muncit o secunda in viata lor dar locuiesc in niste palate pline cu aur si arme si au curtile ticsite cu jeep-uri si limuzine de lux. Exact cum poseda domnu´ Livu´ la Alexandria.
 

Comentarii