Justiţia din Madagascar, model pentru România:"Mazăre îi contaminează şi pe corupţii de aici"

´´Tata doarme pe o saltea de burete si merge la baie comuna. Dar nu trebuie sa-l plangem si nici sa-l victimizam, doar a trecut prin atatea´´, ne-a incurajat cu sange rece, fiul lui Radu Mazare, prin geamul bolidului sau de 200 000 euro.

Dar, te-ai gandit vreodata, Raducule ca, daca tac-tu n-ar fi fost ciorditor de meserie si ar fi muncit in fabrica, cum de altfel il recomanda pregatirea, ati fi dormit cu totii, nu pe burete, ci pe saltea de coceni si ati fi mers nu la baie comuna, ci la privata din fundul curtii?

Alegerea Madagascarului, tara care extradeaza hotii straini, este inca o dovada ca fostul edil al Constantei este doar un cretin de duzina care n-ar fi ajuns niciodata milionar bazandu-se pe o afacere corecta. Dintre fugarii cinstiti, urmariti de Justitia corupta care vrea sa aresteze hoti, se pare ca Sebastian Ghita este singurul care s-a informat bine cand a optat pentru Serbia. Mazare cu Madagascar si Udrea cu Costa Rica, pot fi trecuti la categoria ´´ idioti imbogatiti de partid si sericii´’.

Absolut toti marii talhari ai Romaniei au avut, si unii inca au, in spate o intreaga increngatura de oficiali cu putere de decizie si o dorinta imensa de parvenire, in nici un caz vreo urma de geniu ´´afaceresc´´.

Multi dintre colegii politicieni l-ar fi vrut pierdut in Univers pe Mazare, ca doar n-a facut de capul lui dementele alea paranoice. Din pacate, pentru ei, Ministrul Justitiei din Madagascar le-a facut o surpriza neasteptata si a dat asigurari ca extradarea infractorului roman este ca si rezolvata.

„El este extrădabil pentru că infracţiunea de care a fost acuzat, în care este implicat, nu este o chestiune politică, ci e una de drept comun, este corupţie. Şi noi, malgaşii, deferim justiţiei, fără ezitare, pe toţi cei implicaţi în acte de corupţie. Prin urmare, noi nu mai aşteptăm să-l vedem pe el cum rămâne în Madagascar pentru că atunci îi va contamina de asemenea şi pe actorii corupţi de aici, tocmai acum când noi suntem într-o luptă asiduă împotriva acestui flagel”, spune Jacques Randrianasolo, ministrul justiţiei din Madagascar.

Comentarii