Iohannis este omul americanilor, cumpărat de Trump cu un cadou fabulos

Abia acum, dupa ce intalnirea de la Casa Alba s-a terminat, ne dam seama ca domnul Tariceanu a avut perfecta dreptate cand a luat in deradere vizita presedintelui roman, apreciind-o ca lipsita de sens.

Adevarul este ca, vazandu-l pe Iohannis cum vorbeste, intr-o engleza perfecta, cu cel mai puternic presedinte al planetei ca si cu un sibian de-al lui, realizezi cat de importanta a fost deplasarea PLATITA a lui Dragnea ca sa fie tratat ca oricare alt muritor aflat in acea zi pe continetul american.

Dupa ce i-a adresat cuvinte deosebit de frumoase, numindu-l prieten bun si aliat de nadejde, Donald Trump i-a oferit lui Iohannis o sapca inscriptionata "Make Romania Great Again" ( Sa facem Romania mareata din nou), cadou care i-a amuzat pe toti cei prezenti care au reactionat cu aplauze.

Surpriza cea mare a fost insa cand traznitul locatar al Casei Albe a scos din buzunarul de la piept o cutiuta de vaselina, pregatita special pentru un mare om de stat roman pe care l-a cunoscut foarte bine din auzite.

"Domnule Iohannis va rog sa-i inmanati din partea mea acest suvenir bunului meu amic…Ilie….pardon… George…nu, nu…ma rog, baiatului ala cu mustata, din Teleorman, despre care am auzit ca, in sfarsit, a ajuns unde ii este locul", a declarat Donald Trump, distrand intreaga audienta.
 

Comentarii