Intelectualul de stânga, Daniel Breaz: "Amantele, rudele şi pilele sunt şi ei oameni şi trebuie să aibă serviciu"

Oare cate urechi trebuie sa li se mai rupa si cate palme sa li se mai roseasca cu batul repetentilor de la PSD ca sa-si indrepte comportamentul si sa puna burta pe carte? Sirul ineptiilor scoase de acesti elevi care n-au dat pe la scoala pare sa nu se mai termine indiferent de masurile luate cu scopul de a-i aduce pe calea cea buna.

Aflati in acelasi studio de televiziune, carturarul de stanga, Daniel Breaz si deputatul de dreapta, Tinel Gheorghe au avut o discutie, pe tema frecangiilor angajati de partid in functii cheie, care a crescut tensiunea telespectatorilor mai ceva ca un film de actiune.

La explicatia domnului Gheorghe cum ca vor fi trimisi acasa doar incompetentii, amantele, pilele si rudele fara pregatire, breazul socialist a sarit cu o replica halucinanta: "Dar ei nu sunt oameni? Nu trebuie sa aiba si ei seviciu?"

Pai, dupa logica matale, nea Dane, si doctorul care-ti uita foarfeca in apendicita e om, si instalatorul care-ti ia bani ca sa-ti inunde casa e om si chiar profesoara care ameninta elevii cu pistolul, tot om e si trebuie sa aiba serviciu.

Asa e, toti suntem oameni numai ca unii au creier de oaie si trebuie sa stea la stana, nu in birourile din ministere, sa miroase a parfum scump si sa poarte pantofi de 1000 euro bucata, nu perechea.
 

Comentarii