Incredibil! Dăncilă este imaginea noii campanii de la Fulga ”Câştigă o vacă mai mare ca tine”!

Guvernul României a semnat un parteneriat cu producătorii cunoscutei mărci de lactate ”Fulga”, în scopul promovării restructuratului program ”Laptele şi Cornul” în cadrul ciclului primar al unităţilor de învăţământ. În baza acestui parteneriat, o parte din sumele strânse ca urmare a vânzării produselor ”Fulga” în magazinele din toată ţara vor fi donate pentru construirea, în localităţile izolate, a unor depozite frigorifice care să faciliteze distribuirea directă a alimentelor pentru şcolari, fără riscurile de alterare reţinute în sarcina comercianţilor ce participă anual la licitarea programului. 

Imaginea programului este nimeni alta decât premiera Dăncilă, cea care îndeamnă cetăţenii să cumpere laptele Fulga, promiţând, în baza unor jetoane răzuibile, premii inedite - jucării de pluş de mari dimensiuni, cu autograf - pentru participanţi.

Evident, denumirea şi asocierea campaniei cu înalt personajul guvernamental a dat naştere unei sumedenii de comentarii, care mai de care mai ironice, premierul neezitând să replice pe canalele media favorabile.

”E tot felul de misogini care se manifestă pe reţelurile (n.r - reţele) de socializare, care zice că-n ecuaţia de marketing e vorba, de fapt, de mai multe feluri de vaci: una mare, de pluş, care va fi dată premiu, una mai mică care promovează şi altele şi mai micuţe, care vor participa la promoţie… În ciuda lor, eu invit toate femeile să participe şi să îşi confime astfel statutul. Adică statutul de mame responsabile, vream să zic. Oricum din denumire se anunţă clar pentru orice cârcotaş: există vaci mai mari ca orice participantă. Dar boi mai mari ca cei care îşi bat joc de intenţiile noastre nu cred să existe!”, a declarat Viorica Dăncilă. 

Comentarii