Guvernul verde dă vestea cea mare: românii se pot droga legal din 2019!

Pe masa Guvernului a fost deja supusa analizei legalizarea anumitor droguri. Iata in sfarsit o initiativa progresista a mult hulitei coalitii.

La intrebarea ”Era mai bine inainte de 1989?”, majoritatea romanilor loviti de exigenta capitalismului salbatic, raspund ca ´´daca ne dadea Ceausescu ceva mancare si caldura, nu mai avea nimeni nimic cu el, murea de moarte buna. Sa fi ramas toate ca in 1970 si era minunat! Ca in anii ´80, deja innebunise, saracu´´.

Nea Livache si ai lui sunt acum exact ca Ceausescu in anii ´80. Nu mai stiu ce mocangeli sa le dea guralivilor care tipa democratic toata ziua. Discotecarul Orlando Teodorovici a venit, dupa ultima clubareala, cu propunerea de a legaliza anumite droguri. Sa dai marijuana sau canabis la popor, ca sa vada viata mai roz, e o idee pe cat de miseleasca pe atat de inteligent ticluita.

Dar, poate asa, cu creierele tunate de iarba si prafuri, vor realiza si alegatorii lor ca jupanii alesi au un comportament extrem de ciudat tot de la niste droguri insa numite: prostie, hotie si lacomie.

Comentarii