Guvernul subvenţionează cu fonduri europene prostituţia pentru a atrage mai mulţi turişti străini!

Urmand exemplul Letoniei care va reduce acciza la alcool cu 15% pentru a atrage mai multi turisti din Finlanda si Estonia, ministrul Bogdan Trif s-a intalnit cu reprezentantii principalelor retele de prostitutie pentru a aplica aceeasi metoda si in acest domeniu.

In urma unor studii de specialitate s-a constatat ca cei mai multi vizitatori straini sunt incantati de Romania in primul rand pentru serviciile sexuale, apoi pentru sarmale, mici si palinca si abia in ultimul rand de obiectivele istorice si culturale.

Tinand cont de aceste concluzii, domnul Trif, a informat deja toti cur-operatorii, cum sunt numiti lucratorii din bransa amorului platit, ca vor beneficia , din partea Guvernului Dancila, de ajutoare semnificative.

"Vom aloca atat fonduri europene cat si vouchere sau bonuri de pat ( exact ca bonurile de masa) pentru ca tarifele din turismul sexual sa fie cat mai accesibile. <<Bot pentru orice prohab>> se va numi campania in urma careia vreau sa ajungem la performanta de a vinde <<scurtul>> cu numai 9,99 lei iar <<normalul>> cu maxim 14,99 lei", a declarat ministrul turismului.

 

Comentarii