Gest de mare omenie! Băsescu s-a oferit să-l antreneze pe Gâdea pentru prezidenţiale!

De-a lungul anilor, Traian Basescu a fost bestelit in toate chipurie la multe televiziunii insa acum, la maturitatea deplina, pare ca s-a cam impacat cu totii criticii sai. Singurul post unde n-ar calca nici pentru o cisterna de wiskey ramane Antena 3, care aparatine dusmanului sau de moarte si care a difuzat cele mai abjecte inventii legate de cariera si viata sa personala.

Intrebat tdespre ipoteza ca realizatorul Mihai Gadea sa fie candidatul PSD la prezidentiale, Basescu nu si-a putut stapani un hohot sanatos de ras dupa care, cu ochii tristi, a batut in lemn afirmand ca nivelul de exigenta cerut pentru Cotroceni a ajuns sub admiterea la scoala de tractoristi brazdari.

Cu nasul rosu de la atatea batalii politice, batranul lup de mare a mirosit ca indragita vedeta ar scoate cel mult o,5% in primul tur, dupa care Voiculescu l-ar concedia imediat sau l-ar muta la Teleshoping sa prezinte tigai fara ulei, costumat doar in chiloti.

 „Mi-aţi pus în faţă un nume foarte antipatic mie, acest Gâdea, dar cred că PSD dacă şi-l ia ca şi candidat face 0,5% în primul tur. Nu glumesc. Vorbesc serios. Sigur că exagerez cu 0,5%, dar unul ca Gâdea nu are nicio şansă să fie preşedintele României. A coborât destul de mult nivelul de exigenţă la prezidenţiale dacă am ajuns să vorbim că e posibil să fie candidat Gâdea, soţul doamnei Firea. S-a depreciat mult ideea de portret robot al candidatului pentru Preşedinţia României. Gâdea e vulnerabil dacă îl buşeşte cineva. El e tare dacă vorbeşte singur.  Trebuie să faci şi acte de binefacere. Dacă vrea să candideze, îl pot lua să îl antrenez câteva saptamani´´ a declarat Traian Băsescu.

 

Comentarii