Gata cu şmecheria, reducem democraţia: PSD vrea să aresteze toti anti-PSD-iştii din România!

Dragnea Nicolae, acest  Ceausescu care se recomanda democrat doar fiindca a dat  Dacia pe BMW, e pur si simplu turbat dupa turneul in care a fost huiduit ca ultimul ciorditor de buzunare. Pentru ca inca nu realizeaza ca intr-o Romanie cu granitele libere, sute de televiziuni si internet este aproape imposibil sa amutesti toata populatia, asa cum nici idolul sau din Scornicesti nu reausea in totalitate, teleormaneanul le-a ordonat slugilor fidele sa ia de urgenta masuri.

”Cine va mai zice ceva de mine sau de familia mea, pe voi va fut in gura”, le-a transmis el analfabetilor din subordine. Fosta secretara din Videle, distribuita in rol de Ministrul de Interne, Carmen Dan, a anuntat deja ca va demara o ancheta penala impotriva tuturor protestatarilor care, stiind adevarul despre Livu, nu s-au putut abtine si i-au strigat de la obraz ´´hotule´´.

Nici neica Ciordache n-a ramas mai prejos in a-si demonstra slugarnicia. A declarat in fata camerelor ca a vazut cu ochii lui ”la anumite manifestari, plicuri cu droguri aruncate pe jos”. Inseamna ca n-ai fost atent, bai, Fluture de rahat: la toate mitingurile au fost gramezi mari de droguri iar protestatarii scurmau in varful lor ca gainile care cauta rime.

”Trebuie anchetati toti  protestatarii anti-psd, sa vedem cine-i plateste si de unde au drogurile pentru ca eu nu vad alt resort care sa-i impinga la astfel de actiuni”, a continuat magazionerul din Caracal.

Dar pe conducatorii anti-Romania care guverneaza acum tara, cand ii anchetati de-adevaratelea, mai tranta? Daca voi stiti ca , la mitingurile PSD, n-ar veni nici dracu fara sa-i platiti( in servicii, sanvisuri, apa chioara etc), e normal sa nu credeti ca in tara asta mai exista si ceteteni onesti, nemituibili, care ies in strada sa-si strige necazurile, din proprie initiativa si impinsi doar de resorturile numite ura fata de hoti si mincinosi ordinari.

 

Comentarii