Galerie Foto: Săvulescu, cui o laşi? Ce se întâmplă cu Angela Martini, sexoasa jumătate a a dinamovistului puşcăriabil!

In ziua de azi nu se mai mira nimeni cand aude de tinerii ajunsi milionari la varste de pana-n 25 de ani. Majoritatea, daca nu toti, reusesc aceasta performanta, ramanand in limitele legii, exclusiv cu activitati in domeniul IT-ului, sportului de top, cinematografiei americane. In rest, nimeni nu a cunoscut succesul financiar, cu aceeasi rapiditate, decat prin smecherii cu arme, droguri sau afaceri cu bugetul de stat.

Cine nu-l cunoaste pe Dragos Savulescu si l-ar fi vazut pentru prima data la una din emisiunile de can-can la care era invitat, ar fi crezut ca e vorba de un roman genial care, dupa ce a inventat ceva indispensabil vietii pe Pamant, s-a retras in cele mai exclusiviste zone ale Globului.

Filmat in case super-luxoase, alaturi de sotia sa, Angela Martini, fost model in Albania, si petrecand cu cele mai mari vedete de la Hollywood, parca te lovea mandria, gandind ce tineri perspicaci a dat natia romana. Si totusi, filmul frumos s-a cam terminat!

Dragos Savulescu, ex-actionar la Dinamo, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare, in Dosarul Retrocedarilor. In acest moment, el este considerat fugar si e dat in urmarire generala de Politia Romana.

Of, Doamne! Exact cand incepusem sa credem ca avem si noi tineri supra-dotati, ca Zuckerberg ala, vine Politia si ne trezeste la realitate cu prostiile ei.

Până la urmă asta n-ar fi, totuşi, o problemă. Beleaua e că, până scrie Drăgoşel vreo trei cărţi despre istoria driblingului fiscal şi importanţa tacticii evazioniste, rămâne fata pe mâinile nimănui şi se prăpădeşte bunătate de investiţie...
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii