Foto exclusiv! Vezi cum arată avionul cu care Viorica Dăncilă face navete de 100.000 de euro la Bruxelles!

Acuzaţii incendiare lansate de fostul consilier pe probleme de comunicare al fostului premier Mihai Tudose. Conform lui Felix Rache, Viorica Dăncilă ar fi cheltuit peste 100.000 de euro ca să se plimbe cu un avion privat.
 
"Când Viorica Dancila îşi ia zborul către Bruxelles, foloseşte un avion închiriat. Din păcate, nu îşi ia zborul in direcţia care trebuie, spre lecţiile de limba romană... O alta problema ar fi aceea ca, pentru chiria avionului doamnei Dancila, plătim o poala de bani! Evident, nu si-a luat zborul nici pentru lecţiile de matematică. Sper ca un ziarist sa întrebe dacă plata pentru un dus-întors pana la Bruxelles este de câteva zeci de mii sau trece bine de 100.000€ , în condiţiile în care un zbor de linie ajunge la câteva sute de euro”, a declarat Rache.
 
Aparatul cu care Dăncilă face naveta la Bruxelles este un Boeing 737 customizat. Vopsit în culorile PSD, adică mult roşu şi niţel galben, cât să dea bine la contrast cu albastrul cerului şi la impresia de asortare cu drapelul României, aparatul este de fapt un second – hand pentru care guvernul va avea de plătit un consistent leasing operaţional, în baza unui contract între Executiv şi compania PANARAM AIR, divizia mai puţin cunoscută a gigantului american PAN AM, care se ocupă cu recondiţionarea, reechiparea şi reintroducerea în circulaţie a aparatelor a căror durată de viaţă şi de zbor a fost de multă vreme depăşită. 
 
Ca dotări, în afara contorului de ore de zbor dat peste cap, „Air Farce One-ul” PSD se remarcă printr-un generos studio propriu de televiziune, din care premierul să poată fi la orice oră, în direct, pe toate canalele de ştiri din România, apoi printr-o piscină model „Villa Dante”, care să anuleze avantajul exclusiv al actualului şef de stat la facilităţi de gen.
 
Nu în ultimul rînd, cu dedicaţie pentru Viorica Dăncilă, avionul este dotat cu un mini atelier de croitorie, în cadrul căruia premiera să-şi poată confecţiona rapid câteva garnituri de rochii din perdeluţele de la ferestre, şi cu huse de scaune demontabile, pentru cazul în care Dăncilă ar avea nevoie de bureţii tapiţeriilor pentru a-şi ridica coafura cu prilejul diverselor întâlniri oficiale.

 

Comentarii