FOTO: După incendiul de la Notre Dame, protestatarii scandează: "Corupţia ucide! Dragnea la puşcărie!"

Ancheta demarata dupa declansarea ingrozitorului incendiu de la Catedrala Notre Dame este in plina desfasurare.

Trei muncitori români arestaţi la Paris, după ce au dat foc Catedralei Notre Dame cu un grătar aprins pe acoperiş! FOTO

In fiecare moment apar noi detalii socante. ISU francez a descoperit ca lacasul de cult functiona fara a avea toate avizele si autorizatiile cerute de actualele normede protectie impotriva incendiilor.

Asemanarea izbitoare cu tragedia de la Clubul Colectiv din Bucuresti a scos in strada zeci de mii de romani sositi din toata Europa. Se scandeaza in’limba romana: ”Coruptia ucide”, ”Muie PSD”, ”Dragnea la puscarie”.

Ieri, un scenariu absolut socant a aparut in presa importanta din toata lumea. Pentru ca Presedintele Frantei, Emmanuel Macron urma sa faca un anunt extrem de dur la adresa liderului roman Dragnea Nicolae, o mana criminala a declansat un incediu devastator la Catedrala Notre Dame.
 
Pagubele sunt incomensurabile iar gestul  monstruos nu poate fi calificat in cuvinte. Specialistii in acte teroriste declarau ca, in spatele acestei nenorociri, s-ar afla numitul Daddy, originar din regiunea Teleorman, situata in sudul Romaniei care,  pentru a abate atentia publica de la anchetele in care este implicat,  este in stare sa distruga nu numai propria tara, ci intreg continentul.
 

 

´´ Uite ca o turla a cazut, da´ io tot in picioare sunt. Ei, cine e mai tare: Livu sau piatra?´´, ar fi declarat ironic, seful PSD.
Comentarii