Florin Iordache şi ecoul de vidanjă: ”Realitatea e aia care ţi-o spun io, nu aia care o vezi tu!”

Ştiţi senzaţia aia pe care o ai după ce ai călcat într-un rahat stradal şi, în ciuda faptului că ţi-ai spălat pantofii cu toţi detergenţii din lume, ai impresia că mirosul te urmăreşte peste tot ca un criminal în serie? Nu o aveţi şi când auziţi vocea de guzgan excitat a lui Iordache, călcat pe coadă şi gata să sară la c..ie?

Problema pe care au ridicat-o diversi jurnalisti legata de alegerea lui Dragnea de a merge intr-un spital privat este o exagerare. Am fost in spitale de stat si, intr-adevar, daca nu te asteapta cineva de-al locului, mori ca prostul pe holuri. Daca insa cunosti pe cine trebuie, la spitalul se stat, poate fi chiar mai bine ca la privat.

Turcescu dă de pământ cu Florin Iordache: ”Era beat. Degeaba aduci mârlanul în Parlament şi-i dai costum şi cravată!”

Pe de alta parte, mergeti in fata la Sanador, Regina Maria, Medlife si alte unitati medicale particulare si veti vedea ca asteapta sa intre la doctor, oameni care nu au aspect de printi sau seici. Deci nu mi se pare ceva exorbitant ca Dragnea a mers la privat. Aaaa, daca fugea in strainatate, cum fac ei de obicei, atunci da, putea fi bagat la categoria mancatorilor de cacat care isi lauda ispravile facute in sistemul medical romanesc dar prefera s-o taie minten la Viena pentru cel mai mic guturai.

La sectiunea ”marlanie fara seaman” in acest caz, castiatorul suprem este desemnat Florin Iordache. Auzind afirmatia unei realizatoare tv  cum ca in spitalele de stat poti pleca mai bolnav decat te-ai internat, acest submediocru cu patalama la mana, a avut o iesire nu doar de om foarte prost, ci si extrem de periculos, demonstrand ca el, intr-adevar, a cazut dintr-o caruta rasturnata la Caracal, lovindu-se grav la cap. Din reflexul slugii tampe care sare sa-si apere boierul cu pretul vietii, mos ”alta intrebare” a urlat prin telefon la jurnalista explicandu-i ca ”realitatea e aia care ti-o spun io, nu aia care o auzi tu in casca”.

Bai, fluture de lampa (sper ca ti-ai dat seama ca ti se adreseaza cineva care te cunoaste de cand erai mic, la fel de prost si, culmea, foarte tacut)! Cu ce ii ai tu la mana, ma, papagalule,  pe aia care te baga in tot felul de functii importante pe care tu nici sa le pronunti nu esti in stare? Sau cu ce te au ei pe tine la mana, ma, pitigoi fiert in ulei de motor, de faci si spui atatea prostii incat nici Oltul, in zilele cu debit maxim, n-o sa-ti mai poata spala pacatele? Ce cacat ai mancat pe acolo pe unde te-a dus viata,ma, neispravitule, ca, dupa notele din scoala, n-as fi crezut ca o sa ajungi mai mult decat paznic de noapte la Tricotaje ?

 

Comentarii