Florin Călinescu, croşeu în bretonul lui Carmen Dan: ”Carmensita a făcut buba la coafură!”

Actorul Florin Călinescu nu pierde nicio ocazie de a da de pământ cu aproape toţi liderii PSD. De această dată, nu este vorba de Dragnea ori Dăncilă, ci de Carmen Dan, ministru de Interne. De altfel, printre activităţile zilnice ale juratului de la Românii au talent se regăseşte taxarea celor din Partidul Social Democrat, astfel că noua ocazie nu putea fi ratată.

După ce sinistra Internelor a susţinut că autorităţile studiază filmările de la contramanifestaţiile desfăşurate săptămâna precedentă, pentru a sesiza Parchetul, în cazul în care sunt identificate fapte penale, la mitingurile organizate de PSD la Iaşi şi Galaţi având loc, concomitent, acţiuni de protest ale contestatarilor partidului, Florin Călinescu i-a replicat în stilul cunoscut pe pagina sa de Facebook: ”Carmensita de la Interne vrea să-i ancheteze penal pe protestatarii antipsd. Carmensita a făcut buba la coafură”.

Nu este prima dată când Carmen Dan îşi ia cartonaş roşu de la celebrul actor şi om de televiziune. Anul trecut, Dan a fost trimisă să-şi vadă de treabă ştergând praful ca bibliotecară pe documentele de şscoală generală de la Videle, o altă postare critică şi extrem de apreciată, la adresa ministrei Internelor, având ca subiect celebra ”muie” tot mai des oferită de români politicienilor PSD.

„Carmensita, mi amor... am un deosebit respect pentru poliţie. Bine, nu pentru asta a ta, adică a lu’ Livulică. Respectul meu e pentru cei care trudesc cu adevărat în slujba cetăţeanului. Acum, «muie», în limba care a generat acest neologism, nu semnifică, din prima, sex oral. De o parte sau de alta. Înseamnă «faţă», «chip», «gură». Cam aşa ceva. Dar dacă ibovnicul pesedistelor, Livulică, crede că «muie» înseamnă doar să se presteze sex oral, nu e ok. Nu pot fi de acord să nu arăm pământul şi să nu îl însămânţăm în acest sens, să nu înmatriculăm maşini şi, în general, să tragem în penal orice muie care poate aduce progres omului, omenirii şi omeniei. Pentru că muia, ca sex oral, aduce bunăstare. Veselie. Creştere economică. Demografică. Pace. Etc. etc. Deci, Carmensita şi dragi poliţişti, terminaţi cu ipocrizia. Nu faceţi din «muie PSD» o chestiune penală. Ea face subiectul şi preşedinţiei şi opoziţiei şi a minorităţilor. Face parte din cultura omenirii şi a patrimoniului universal. Singurul liant între economii, religii, sisteme politice. E patrimoniu ONU“, a scris în iulie anul trecut Florin Călinescu pe Facebook.
Comentarii