Fiul Rovanei Plumb, dat în gât de 50 de primari că se comportă ca un vătaf în Dâmboviţa

In "singurul partid din Romania cu oameni normali la cap", cum caracteriza PSD-ul domnu´ Codrin atunci cand uita sa-si ia nasturii, se intampla lucruri absolut anormale. Fantoma lui Dragnea si-a lasat parul lung, si-a oxigenat mustata si se plimba printre cetatenii liberi recomandandu-se Rovana Plumb.

Fiul ei, Andrei, a devenit cunoscut publicului odata ce a inceput sa conduca limuzine de 200 000 euro inmatriculate in Bulgaria pentru a nu impovara statul roman cu prostii numite taxe si impozite. Cu un tupeu mai mare decat al teleormaneanului plecat dintre noi, Rovana si-a infipt puiutul direct la conducerea Organizatiei PSD Dambovita a carei sefa este chiar ea si unde, cum era de asteptat, beizadeaua si-a pierdut total mintile socialiste si se comporta ca "un vataf pe tarlaua ma-sii".

Date fiind faptele de vitejie ale patriotului cu apucaturi de chiabur, un numar de peste 50 de primari i-au trimis o scrisoare Vioricai Dancila in care, practic, recunosc ca sistemul bazat pe pile si cumetrii folosit de-atata vreme de cinstita stanga este perimat si ar trebui imbunatatit.

´´Acţiunile permanente de intimidare şi ameninţare, scandalurile pe interese au alimentat o atmosferă de instabilitate a organizaţiei datorită comportamentului de vătaf al judeţului al lui Andrei Plumb. Astăzi nimic nu se miscă în judeţ fără ordinul lui Andrei Plumb”, subliniază semnatarii scrisorii, de parca n-ar sti ca asa a functionat comunismul de cand lumea.

Comentarii