Firea a ieşit cu sârma la TV şi ar vrea să ne arate şi operaţia! Atenţie, imagini explicite!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a dat ieri în spectacol la România TV, alături de obiectul ”atentatului” la viaţa sa, pentru a arăta cârcotaşilor că o sârmă de aproximativ 4 centimetri a existat în colonul său.

Firea a prezentat probe foto cu sârma buclucaşă, din faţă, din profil şi chiar din timpul flagrantului, la faţa locului. În ciuda ironiilor publice, Firea continuă să nu excludă varianta unei ”mâini criminale” care să-i fi plantat obiectul la interior deşi, aşa cum singură afirmă, ”arma”, din cauza dimensiunilor ei, era împosibil de îngurgitat şi mai ales de mestecat.

Surse medicale din cadrul Spitalului nr.9, susţin că medicii au sfătuit-o pe primăriţa Gabrila să o lase, totuşi, mai moale cu teoria conspiraţiei, şi să caute şi alţi potenţiali factori de intromisie ceva mai reali, gen, arcurile de la bancheta maşinii de serviciu sau lamelele kitului de alimentare al jucăriilor sexuale pe care oamenii le mai folosesc pentru a-şi condimenta relaţia de cuplu.

Spijinită în acest demers de Liviu Dragnea, Firea rămâne la varianta atentatului şi este pregătită să le arate contestatarilor, după propriile-i declaraţii, şi operaţia dacă asta i-ar putea convinge.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii