Familia Vioricăi se bucură de rezultatul moţiunii fiindcă aveau mare nevoie de oameni la culesul viei

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila a trecut. Titluri de doua suliti anunta victoria meritocratiei si competentei infinite asupra imposturii si prostiei omenesti.

"Cosmarul trait de Romania in ultimii trei ani s-a termintat, Guvernul Dancila este istorie". Cu certitudine daca in pregatirea geniilor care ne-au condus s-ar fi descoperit si ceva fizica, matematica, filozofie si literatura, guvernul n-ar fi mai fi fost astazi istorie si ar fi rezistat pana la sfarsitul mandatului.

In orice caz, se anunta un viitor luminos pentru tara, vor curge rauri de lapte si miere, se vor construi spitale si scoli, fabrici si uzine, se vor asfalta poteci de munte si satele vor fi napadite de zgarie nori. Tot poporul freamata de bucurie insa cei mai satisfacuti de rezultatul motiunii sunt cu siguranta neamurile din Teleorman ale Vioricai.

Matusi, unchi si verisoare de la tara pe care blondina nu-i mai baga in seama de cand descoperise la Bucuresti vopsitul parului, brosele si pantofii cu toc au declarat ca nu sunt suparati pe ea si ca o asteapta acasa, asa cum au cunoscut-o.

"E adevarat, nu prea i-a placut ei cartea da´ oricum, asa cu 5 si 6 pe linie, a fost cea mai desteapta dintre noi toti. Ne-am dori din suflet sa lase ifosele alea de cucoana la Gara de Nord, sa ia trenu´ si sa vina acasa, ca noi nu ne vedem capu´ de treaba. Viorico, arunca dracu´ zgarandele si brosele si cumpara-ti un cosor ca s-a facut strugurii anu´ asta de nici tu, cu mintea aia a ta luminata, nu-ti poti inchipui!´’, a fost mesajul uneia dintre matusile doamnei ex-premier Dancila.

Comentarii