Fabulos! Cum l-a antrenat Bombonica pe Dragnea pentru situaţii extreme

Toata lumea se minuna cand il vedea pe Liviu Dragnea cat de calm poate sa fie cand era atacat pe fata si cu ce tupeu imens putea sa minta sau sa raspunda intrebarilor rauvoitoare si asta fara sa clipeasca ba, mai mult, s-o faca zambind linistit si ironic. S-a vehiculat ideea ca s-ar droga si ca ar servi o tarie inainte de fiecare interviu sau dezbatere publica.

Explicatia comportamentului sau de tibetan echilibrat a fost gasita abia acum si are legatura cu fosta sa sotie, Bombonica Prodana. Fiind pasionata de cursurile pentru dezvoltare personala ea a devenit maestru autorizat in tehnica spirituala Theta Healing, o metoda moderna de meditatie cu care l-a invatat si pe Livache cum sa-si gestioneze eficient emotiile.

S-a ocupat de psihicul lui pana cand relatia dintre ei s-a deteriorat complet. Din acel moment Liviu a luat-o razna: a inceput sa invite jurnalistii la wc, sa urle la oameni pe strada si sa vada numai criminali in jurul sau.

Asa se explica si faptul ca acum, in inchisoare, nu isi mai gaseste linistea nici dupa ce s-a apucat de mecanica auto, pasiunea lui din tinerete.

Comentarii