Elena Udrea, atac devastator la Kovesi: ”I-am făcut cadou o geantă Chanel de 3000 euro!”

Povestile si acuzele gen Antena 3 and RTV la adresa fostei sefe DNA nu se mai opresc, facand din aceasta un personaj misterios ce, chipurile, ar ascunde niste secrete cutremuratoare.
 
Maine-poimaine o sa auzim ca, de fapt, Kovesi este un criminal nazist de razboi care, pentru a i se pierde urma, s-a deghizat in femeie si poarta picioroange, pe sub pantaloni, ca sa fie mai inalta.
 
Interesant este ca toate aceste atacuri vin exclusiv din partea unor infractori condamnati sau aflati in diverse anchete. N-am auzit pana acum ”s-o dea in gat” un vecin, un fost coleg de scoala sau din echipa de baschet care sa cunoasca oaresce mizerii despre sus-numita.
 
Evlavioasa Elena Udrea, studenta pentru 2-3 zile la Teologie, este singura, dintre toti acuzatorii, in care putem avea incredere. Ea a afirmat ca, impreuna cu sotul ei, Dorin Cocos (alt enorias cinstit), i-au facut cadou Codrutei o geanta Chanel, in valoare de 3000 euro.
 
Din gura, si noi i-am daruit doamnei Kovesi o corabie plina cu nestemate, dar cine ne-ar crede?
 
Ciudat este ca Nutica a declarat in multe ocazii ca ea nu a fost de acord cu numirea lui Kovesi la sefia DNA si ca nu au fost niciodata prietene. Si atunci, de ce i-ar face un asemenea cadou unei persoane pe care nu o agreau, doi cetateni atat de corecti precum Nutica si Dorin?
 

Comentarii
Vezi și