Edilul unei comune a fost legat de maşină şi târât pe stradă de nişte localnici nemulţumiţI - VIDEO

Pentru cei care isi doresc o cariera politica sperand ca, in urma unor minciuni electorale, sa ajunga in functii aducatoare de profituri fabuloase, avem o veste trista: romanii au inceput sa se trezeasca si nu mai suporta impostorii pusi pe capatuiala.

Saptamana trecuta, in comuna Traian Vuia din judetul Calarasi s-a intamplat un incident foarte grav dar care a pornit de la niste realitati extrem de triste.

Dupa ce au consumat mai mult beri fara vreo ocazie speciala, un grup de sateni, dornici sa faca putin sport, si-au amintit ca primarul Ionel Surdu nu le-a facut terenul de fotbal promis in campania electorala.

Infierbantati de alcool, temerarii credinciosi l-au scos pe fatarnicul edil din casa, l-au legat de o masina si l-au tarat prin toata localitatea ca sa-l faca de rasul lumii. In latraturi de caini, cotcodacit de gaini si aplauzele frenetice ale satenilor, domnul Surdu si-a recunoscut slaba prestatie avuta in fruntea comunitatii si i-a implorat pe toti alegatorii sa-l ierte.

"Gata, a explodat mamaliga romaneasca si de acum, toti derbedeii care fac precum Ionel al nostru, o s-o pateasca esact ca el. Ne-am saturat de viata asta sedentara in care nu avem nici macar unde sa jucam fotbal", a declarat manios unul din protagonistii actiunii.

 

Comentarii