Ecaterina Andronescu: ”Vom tipări diploma de BAC pe carton tare, special pentru aţâţarea focului la grătare!”

Deoarece lumea se tot plânge că „în ziua de azi, nu mai poţi face nimic cu diploma de bacalaureat”, Ministerul Educaţiei a decis să contrazică această părere.

Oficialii Ministerului au comandat deja la mai multe tipografii agreate noile diplome de bacalaureat, care urmează să fie tipărite pe carton tare.

„Se poate spune că până acum diplomele nu erau bune de nimic: nu erau nici prea subţiri, să le poţi folosi în anumite situaţii pe post de hârtie igienică, fiindcă riscai să te zgârii în zonele delicate, dar nici prea groase. De acum înainte, Ministerul se va îngriji ca lucrurile să stea cu totul altfel”, a declarat ministra Educaţiei, Ecaterina Andronescu

”N-am vrut să le facem prea subţiri, întrucât pentru scopul mai sus menţionat există deja diplome de licenţă şi diplome de masterat, deci dacă ai o nevoie te poţi folosi de alea. În cazul diplomelor de bac ne-am gândit să utilizăm cartoane, pentru că şi cerinţele sunt altele. Absolvenţii de bacalaureat vor putea folosi diplomele de carton pentru a aţâţa focul, la un grătar de mici şi fleici, ca să nu mai dea bani pe dispozitive scumpe. De asemenea, atunci când îşi vor invita prietenele la o plimbare cu maşina, nu vor mai porni aerul condiţionat la BMW, pentru că benzina e scumpă, ci-i vor face vânt lui pisi cu diploma de bac! În fine, cu ajutorul diplomelor de bac absolvenţii se vor putea implica direct şi în afaceri: tot ce au de făcut e să scrie pe spatele diplomei: „Vând chitanţe”, „Vând papuci de plajă” sau „Vând încărcătoare de orice fel”, înainte de a pleca la lucru, prin intersecţii”, a mai precizat Ecaterina Andronescu.

 

Comentarii