După primul metru de autostradă, Ştefan Mandachi şi-a luat primul kilometru de înjurături!

Desi a tinut mai mult de trei zile, cat e durata stas a unei minuni romanesti, se pare ca frumoasa poveste a viteazului moldovean ce lupta singur cu sistemul ticalosit, incepe sa aiba si episoade mai triste. Reteta prin care un politician isi lumineaza imaginea alaturi de o vedeta si invers a fost aplicata de nenumarate ori si unii cred ca inca mai tine smecheria. Cazul Firea- Halep a foat doar un accident nefericit. 
 
Invitat de Cozmin Gusa in exact ideea de a se folosi unul de celebritatea celuilalt, Stefan Mandachi s-a trezit intre niste politicieni infometati de rescrierea istoriei, pe capitalul de simpatie castigat rapid de oranizatorul ”sieu”. Vazand incotro se indreapta discutia cu ”patriotii”, domnul Mandachi a parasit emisiunea, invocand scuza ca nu se pricepe la politica si ca ”oricum, toti politicienii sunt la fel de vinovati pentru dezastrul din tara”.
Reactiile celor care au  crezut in ambitiosul tanar afacerist nu au intarziat , bombardandu-l cu critici dintre cele mai dure.
 
„Se pare că omul a facut-o cu interes, a împuşcat 2 iepuri odata, reclama la restaurantele sale şi capital în noua cariera politică (tind sa cred ca asta urmăreşte)...şi când te gândeşti că toţi am crezut că-i pasă, cum să crezi că cineva investeşte nişte banii fără a avea un interes, păcat!!!”, a comentat Ionuţ Stroe.
 
 „Dacă ai acceptat să vii în emisiunea unuia ca Guşă te-ai desfiinţat ca om! Apoi, dacă nu faci politică, ce cauţi la emisiunea unuia care are partid politic? Nu înţelegi că îi faci reclamă şi audienţă nemeritată? Sunt dezamăgit! Şi sunt sigur că ai dezamăgit pe mulţi asociindu-te cu un personaj ca Guşă. Rişti să pierzi toată simpatia care o mai ai. Încă!”, a fost de părere Adrian Ilie.
 

Comentarii