După ce i-a ameninţat cu bătaia, Ghiţă vrea să-i reprezinte pe români la Bruxelles!

Am crezut ca la ultimele alegeri parlamentare si locale, s-a atins culmea prostiei cand au fost alesi primari aflati in puscarie si infractori cu condamnari definitive. Am fost convinsi ca atunci a fost vorba de o conjunctura nefericita a istoriei si ca, dupa ce au vazut ce inseamna sa votezi minciuna, romanii ii vor alunga cu pietre si smoala fierbinte pe nesimtitii care vor mai aparea in spatiul public cu vrajeli bolsevice, vechi de peste 100 de ani. Viata ne demonstreaza insa ca tupeul escrocilor contemporani nu mai are limite, fiind adesea egalat doar de inconstienta.

Dupa ce i-a amenintat cu bataia pe protestatarii anti-hotie si dupa ce el insusi a fost contestat de fiica tribunului Vadim Tudor, fugarul Sebastian Ghita ne anunta , ca o garofita, ca va candida din partea PRU –PRM, la alegerile europarlamentare. Deci un escroc, a carei activitatea infractionala este cunoscuta in toata Europa, vrea sa ne reprezinte la Bruxelles, ca si cum noi, romanii, tinem mortis sa nu ni se dezlipeasca niciodata de pe frunte eticheta cu ´´hoti si mincinosi´´.

Fostul deputat si-a deschis o pagina de Facebook unde si-a propus sa fie in contact permanent cu alegatorii pentru un schimb de idei constructive.

Mai mult decat sa ne inveti cum sa furam mult si sa nu facem puscarie nici macar putin, ce alte idei ne poti da tu, ma, Sebi?

 

Comentarii
Vezi și