Dragnea, trădat de aritmetică la Târgovişte: ”Nu am făcut nimic pentru români!”

La mitingul PSD de la Târgovişte, candidaţii PSD pentru Parlamentul European şi-au susţinut discursurile în faţa popriilor simpatizanţi.

Rovana Plumb, locul 1 pe lista PSD pentru Bruxelles, a declarat că PSD va lupta cu cei care votează împotriva României. Carmen Avram, fosta jurnalistă de la Antena 3, a punctat, din nou, că România este împărţite în două tabere, iar şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea a lansat un nou atac la preşedintele Iohannis.

”Performanţa” incontestabilă, însă, pe care a reuşit-o Dragnea la Târgovişte, a fost aceea de a-şi da la gioale cu propriile-i cunoştinţe aritmetice. ”PSD şi Gabriela Zoană (n.r - europarlamentar de Argeş) au făcut pentru români de 10 ori mai mult decât a făcut Dacian Cioloş. De fapt Cioloş nu a făcut nimic!”, a anunţat Dragnea în aplauzele unui public la fel de cunoscător într-ale matematicii ca preşedintele PSD.

Cum 10 ori nimic este egal cu NIMIC, Târgoviştele va reţine pentru ”posterioritate” fonfleul lui Dragnea care, iată, reuşeşte să îşi facă de rahao partidul şi atunci când inteligenta Dăncilă este ţinută departe de scenă.

Comentarii