Dragnea şi-a bătut la Rahova, pe umăr, primul tatuaj cu idolul tinereţii!

Daca in primele zile de nasolie nu-i venea sa creada ce traieste si era cu moralul la pamant, usor, usor, Livache a inceput sa se adapteze la noul stil de viata. Si-a facut prieteni, a intrat in gasca arienilor social-democrati si s-a facut baiat rau pentru ca altfel, acolo, nu se poate supravietui.

A incercat sa se impune cu niste idei pe care le-a propovaduit in libertate prin pietele pline de prosti insa aici n-a tinut vrajeala. Ori esti smecher, ori ti-o iei in bot, daca alte locuri sunt deja ocupate. Ca sa fie in ton cu "periculosii" cu care s-a anturat, si-a facut, exact ca ei, un tatuaj super-masculin. Si-a batut cu cuiul inrosit pe umaru-i musculos o amintire care ii revine in minte de cate ori este trist si vrea sa se incurajeze.

Inca de cand era tobosar la trupa din camin visa sa ajunga un al doilea Marian Nistor si sa-i ia acestuia locul in fruntea Savoy-ului, formatia al carui rock i se parea lui Daddy cel mai indracit de pe aceste meleaguri. Fara a avea la dispozitie o revista, o poza sau internet, fostul lider PSD si-a tatuat idolul exclusiv din memorie.  

Comentarii