Dragnea: "Pentru că nu iubeşte România, Iohannis i-a învăţat pe duşmani să ne tăie fondurile europene!"

Cunoscut pentru blandetea cu care invita jurnalistii la wc si pentru bunatatea sufleteasca cu care-i ameninta pe toti cei care-l critica, Livache- Inima- Marita are, de ceva vreme, un nou tic verbal: ´´Iohannis este rau´´. Inca nu se stie de ce ´´Geniul de la Teleorman´´ este criticat de toti care nu sunt in caleasca cu el, in contextul in care omul nostru si-a distrus sanatatea pentru a-i indestula pe altii. Dar de, esti bun , esti prost!

Ministrul german de  Externe, Heiko Maas, a declarat, joi, ca UE ar trebui sa taie finantarea si sa impuna sanctiuni statelor membre unde se incalca principiile fundamentale europene precum independenta justitiei si libertatea presei. ´´Taierea banilor este singura limba inteleasa acolo, in Ungaria, Polonia si Romania´´, a specificat el.
Nici n-a apucat neamtul sa puna punct la ultima sa propozitie ca patriotul teleormanean a si sarit , cu pieptul dezvelit, sa apere interesele tarisoarei sale natale.

”Pe undeva are dreptate, dom´ Maas, dar, daca nu-i explica cineva de la noi, smecheria ca le vrem numai lovelele, nu s-ar fi prins el in vecii vecilor. Si cine altcineva, decat Iohannis cel rau, putea sa-i povesteasca neamtului ala chitros, cum sta treaba? Deci daca lui Iohannis ii este lene sa faca ceva pentru tara, nu mai putem nici noi, harnicii din Baragan, sa primim bani ca sa ctitorim scoli, spitale, autostrazi. Dom´ne, am umblat prin toata lumea, ca bani am avut cacalau, Slava Domnului, da´ asa natie a dracului ca nemtii astia , n-am vazut de cand mamica m-a facut, zau” a contraatacat onorabilul Presedinte al Camerei Deputatilor.

Comentarii