Dragnea minte şi când sforăie: "Voiau să mă susţină 15000 de oameni dar i-am oprit eu"

´´O fi bine ca s-a ajuns aici?´´, intreaba retoric Dragnea, de parca altcineva si nu el a facut toate porcariile din cazierul lui.  Dupa termenul de luni cand, intr-o tara normala, Inalta Curte de Casatie ar fi trebuit sa-l caseze si sa-l arunce la tomberonul istoriei, Livache, plin de el, a declarat ca peste 15000 de fani ar fi vrut sa vina sa-l sustina insa el, baiat echilibrat de la tara, i-a oprit, nedorind aparitia unor incidente.

Ce vrajeala sinistra! Cat tupeu sub o singura mustata! Cata mitomanie la o singura pereche de flausati!

Frati jurnalisti si stimati oameni normali care va nimeriti pe langa el cand debiteaza asemena enormitati! De ce nu-i dati peste bot ( metaforic, binainteles!) si-l lasati sa va ia de prosti? La orice cuvant pe care-l scoate, Dragnea spune cel putin trei minciuni pe care nu le poate sustine cu nicio proba. De unde stie el, cu atata exactitate, ca niste oameni obisnuiti ( fanii lui), nelegati intre ei prin vreo relatie institutionala, doreau cu tot dinadinsul sa frece menta pe strada din fata tribunalului?

Si, de asemenea, cum a anuntat el 15000 de oameni obisnuiti, fara vreo legatura cu el, si i-a rugat/ ordonat sa nu vina sa-l sustina?

Intr-adevar, au fost cateva zeci de bezmetici care, daca traiau de pe urma unui job onorabil, ar fi fost la orele alea la serviciu, nu la batut trotuarele ´´ din simpatie pentru domnul Livu´´.

Din simpatie pentru cineva nu se prea pot plati facturile, mancarea si hainele, oameni buni, sinceri si veniti din proprie initiativa la toate infatisarile infractorului. Oare adevaratul vostru serviciu, adica sursa de unde va luati banii, nu este chiar locatia in care apare nazdravanul asta pe care ziceti ca-l iubiti fiindca e patriot si nevinovat?
 

Comentarii