Dragnea a fost părăsit până şi de bunul său prieten Donald Trump

Daca in urma cu cateva saptamani Livache se filma cum da mana cu fanii carora le promitea rosii gustoase in castron si bani fara numar in buzunare, astazi pare ca l-au uitat cu totii. Cu exceptia lui Codrin Stefanescu, a Irinucai si a copiilor sai, restul omenirii se comporta ca si cum nici n-ar fi auzit vreodata de el. Pana si presedintele SUA, Donald Trump, cel cu care Livache a aparut in aceeasi poza, nu mai da nici un semn.

Oare faptul ca s-au aflat in acelasi oras, la aceeasi carciuma, in acelasi moment, astfel incat cineva sa-i pozeze ca si cand s-ar fi cunoscut, sa nu fi contat deloc pentru arogantul sef american?

"Aseara am avut onoarea de a participa, impreuna cu premierul Grindeanu, la o cina in format restrans alaturi de presedintele ales al Statelor Unite ala Americii, Domnul Donald Trump, cu care am avut un dialog cald si deschis", scria atunci Dragnea, cu sinceritatea omului simplu de la tara care, ajuns la oras, este convins ca totii pietonii de pe strada ii sunt prieteni la catarama.

"Daca ar fi avut vreo treaba cu teleormaneanul nostru, Trump ar fi scris si el un gand, o parere de rau legat de necazul cu puscaria", isi da cu presupusul Ion Cristoiu.

Pai, si atunci, ce sa intelegem, maestre? A mintit Dragnea, ceea ce este imposibil, cand ne-a spus ca e prieten cu Trump? Sau marele blond a uitat, din cauza varstei, de frumoasa relatie pe care a avut-o cu Daddy?

 

Comentarii