Doctorul "Mitralieră" a pus diagnosticul: "Iohannis e nebun"

´´Nu accept aceasta remaniere asa cum mi-a fost propusa. Sunt persoane nepotrivite care nu au pregatirea si imaginea necesare pentru aceste functii´´, a anuntat Presedintele Romaniei, scotand cu declaratia sa toti pacientii PSD din saloane.

Deputatului Catalin Radulescu, pe a carei fisa medicala scrie ´’sanatos´´, a inceput instantaneu sa-i curga saliva prin colturile gurii dupa care s-a urcat pe un stalp de inalta tensiune si, ca fost medic, a decretat solemn:

´´Presedintele e nebun, un habarnist total. El e obligat sa accepte propunerile noastre. Ii vom face plangere penala pentru abuz in serviciu´´.

Cei care i-au urmarit aparitiile si interventiile publice acestui onorabil ales trebuie sa stie ca este poreclit ´’Mitraliera´’nu numai pentru ca si-a exprimat dorinta de a impusca contestatarii PSD-ului  ci si ca, printre ciripituri de vrabii, el aude tot timpul in cutia sa craniana focuri de arma, ceea ce ii imbunatateste mult capacitatea de  gandire.

Dintre romanii care au renuntat dupa ´89 la meseriile lor de baza, cei mai putini au fost medicii. Efortul de a ajunge doctor si de a face cariera in domeniul sanatatii este atat de mare incat doar un impostor poate da cea mai nobila meserie din lume pe cea mai murdara, politica.

Nea Flinta asta a facut-o si-n plus este si foarte mandru ca are unde sa-si sloboade ineptiile.

 

Comentarii