Divorţ în secret! Tăriceanu gonit de-acasă în urmă cu trei luni

La concurenta cu neobositii Prigoana si Bahmuteanu, Tariceanu ramane in continuare un sportiv greu de invins la capitolul divorturi. Ultima despartire, cea care poarta numarul cinci, s-a produs de ceva timp insa irezistibilul manechin a tinut totul secret, de frica sa nu-i fie stirbita imaginea de seducator fara pereche.

Seful filialei ALDE Timis, deputatul Marian Cucsa, a anuntat ca partidul lui Tariceanu nu mai are voie sa foloseasca numele si sigla dupa ce partidul mama, ALDE Party, le-a interzis acest lucru in urma cu trei luni.

"Conducerea ALDE a tinut ascuns fata de membrii partidului si nu au luat nicio masura pentru reglementarea situatiei", a declarat Cucsa, atragand atentia ca nu vor putea participa nici la alegerile locale decat sub aripa formatiunii lui Ponta.

La cate divorturi a participat ca actor principal, nea Calin ar fi trebuit sa stie ca sotia poate sa pastreze numele sotului numai daca acesta este de acord. Faptul ca el inca se recomanda ca presedinte al unui partid care, practic, nu mai are identitate este inca o dovada a imposturii sale, calitate care l-a ajutat enorm in anturarea cu patriotul Liviu Dragnea.

Culmea este ca, dupa ce a incercat sa se remarce cu vrajeala de luptator importiva abuzurilor din Justitie, conducerea grupului european l-a exclus din clubul lor tocmai din cauza atacurilor repetate la Justitie, ceea ce i-a asigurat si esecul rasunator la alegerile europarlamentare din 26 mai.

"Usor si subtil…ALDE va fi rapid inghitit de ProRomania lui Ponta! Trist este insa ca membrii ALDE habar nu au ce le-a pregatit genialul presedinte Tariceanu celor care au investit timp si incredere in acest proiect de suflet", a precizat Cucsa.

Comentarii