Dezvăluire de senzaţie! Băsescu este singurul care ştie de ce s-a întors Udrea în ţară

Asa cum era de asteptat, primul roman pe care l-a contactat Elena Udrea cand s-a intors in Romania a fost Traian Basescu. Omul care a propulsat-o in politica mare si a mutat-o din tenisi in pantofi cu toc, schimbandu-i, totodata, papornita cu Vuitton-ul, este si cel in care Nutica are incredere ca o poate sfatui corect si sincer.

Dupa ce au stat toata noaptea pe o banca in Gara Basarab, au spart doua buzunare de seminte si au facut concurs, ca in vremurile bune, "cine scuipa mai departe", ex-presedintele Romaniei a aflat ca doamna Udrea nu doreste altceva decat o viata linistita in care sa-si creasca copiii cu carnati de Plescoi, in aerul curat de pe valea Buzaului.

"Ea chiar a vrut să-şi crească fetiţa în România. Şi o înţeleg. Vrea să-şi vadă de viaţa ei. Iar povestea aia că deţine Elena nu ştiu ce secrete, sau că va face vreun denunţ, asta chiar ar trebui să fie abandonată. Nu deţine niciun mare secret. Ştie detalii la fel ca alţi politicieni. Marele ei moment de dezvăluiri a fost acel denunţ depus la DNA (împotriva lui Florian Coldea, ex-directorul SRI din vremea lui Băsescu), dar nu s-a petrecut nimic după cum ştiţi. Tot ce vrea e să-şi rezolve problemele judiciare, mai ales că procesul ei se va relua de la zero", a mai spus Traian Băsescu.

 

Comentarii