Deputata Andreea Cozma este imaginea colecţiilor creatoarei de modă Adina Buzatu!

După ce dosarul de crimă organizată, care i s-a întocmit în urmă cu aproape 5 ani, s-a transformat într-o adevărată fumigenă, procurorii nereuşind nici până în prezent să finalizeze ancheta şi menţinând cazul în faza urmăririi penale, creatoarea de modă Adina Buzatu dă lovitura pe piaţa de fashion, prin lansarea unei colecţii feminine de echipament sportiv.

Pornind de la premisa că echipamentul sportiv trebuie să se potriveasca perfect cu silueta şi nevoile fiecăruia, Adina Buzatu şi-a denumit colecţia 3P, de la coordonatele (Plăcere, Pasiune, Perfgormanţă) pe care şi-a dezvoltat proiectul a cărei imagine este chiar deputata PSD Andreea Cozma. 
 
Noua colectie 3P a sezonului, include articole de îmbrăcăminte potrivite  atat pentru antrenament cat si pentru tinute casual. Linia sportstyle are la baza conceptul casual, sub sloganul “from gym to street, to office or to Parliament”, designera Adina Buzatufiind inspirată de pasiunea pentru sport, raportată la ultimele tendinţe din modă, manifestată de femeile din domeniile de afaceri, politic sau administrativ.
 
Prima prezentare a colecţiei Adina Buzatu a avut loc azi în Parlament, manechinul care a fost primit cu ropote de aplauze de către asistenţă fiind social - democrata Andreea Cozma.

Comentarii
Vezi și