Declaraţiile lui Mihai Tudose l-au dus pe Dragnea la consiliere psihologică

Marele patriot, incarcerat politic, Liviu Dragnea, a fost convins ca tractoristii si coafezele pe care le-a scos din noroaie si i-a instalat in fololiile de ministri, ii vor pupa talpile si printre gratiile penitenciarului. Unii, nascuti sa fie slugi, mai incearca si acum sa lipaie cate o oala de rahat sa sa-si arate loialitatea. Sunt insa si multi dintre fostii colegi care si-au dat arama pe fata si reusesc sa i se pise in mustata direct prin vizeta.

Fostul premier Mihai Tudose a declarat la un post de televiziune ca se bucura de situatia lui Dragnea dar, inainte de puscarie, i-ar fi recomandat si o internare zdravana ala "nebunariu".

"Nu l-am urât niciodată pe Dragnea, dar asta e cea mai frumoasă şi mai dulce răzbunare. Bănuiesc că are televizor şi vede că toţi balaurii ăia mici pe care i-a crescut el ca să îi muşte pe alţii, se leapădă de el, acum. Erau vocali, aveau toţi tricouri cu Dragnea, îşi lăsau mustaţă, aveau feţe de perne cu Dragnea, dormeau cu el în brăţică. Cine spunea că lui Dragnea nu îi stă bine mustaţa în ziua aia, era trădător, securist, mason, asasin brazilian", a spus Tudose.

Imediat dupa ce a aflat de urarile fostului sau premier, Livache, s-a dezbracat complet, s-a cocotat pe grilajul celulei si a inceput sa latre si sa-si tamponeze zonele intime cu mustata. Conducerea inchisorii a apelat la o echipa de psihologi care a dus munca de lamurire aproape cinci ore pana au reusit sa-l aduca la nivelul podelei.

 

Comentarii