Dăncilă aşteptată la Târgu Mureş ca la mama acasă: "Veorico, te iubim, CĂCATine nu găsim"

Pentru ca deja simte o simpatie si o atractie deosebita fata de dusmanii drogati ai patriei muma, premierul Dancila isi continua turneul electoral la Targu Mures. Visurile nu i-au fost spulberate nici aici, in fata Spitalului Judetean fiind asteptata , cu bratele deschise, de o gramada de fani impatimiti.

Siderata( cum ii place ei sa spuna cand e facuta albie de porci) de hospitalitatea localnicilor, Viorica a reusit totusi sa observe ca toti cei care au intampinat-o aveau ochi rosii de fiare salbatice, pe jos erau aruncate plicuri golite de droguri scumpe si absolut toti tineau in maini pistoale pe care le armau ostentativ.
 

Sutele de jandarmi convocati sa o protejeze de o sarcina nedorita care ar fi putut sa apara de la atata iubire, nu au reusit sa-i imprastie pe protestatari pentru ca au aflat din gura lor ca ´´ au venit la spital pentru ca nu se simt bine´´.
Pe langa lumanari si coroane funerare, ´´drogatii lui Iohannis´´ au expus si adevarate perle literare de pancarda. S-au evidentiat opere precum: ´´ PSD= cancerul sistemului de sanatate´´, ´´Multumim pentru NIMIC´´  si genialele, ´´Veorico, cartea-i grea, faci <<pulseuri>> de la ea´´,  ´´Veorico, te iubim, CACATine nu gasim´´, ´´Stai, Veorico, nu fugi, ca de-o carte nu-i muri´´.

Comentarii