Cu gândul la scaunul de la Cotroceni, Florentin Pandele s-a urcat azi pe un scăunel de la şcoala din Pipera - VIDEO

Nu cred ca exista roman care sa cunoasca o familie mai ambitioasa si mai dornica de sacrificiu pentru binele poporului cum este cuplul Pandele si Firea. De la Bill si Hillary Clinton nu s-au mai pomenit pe aceasta planeta doi soti atat de geniali care sa-si doresca, fiecare la randul lui, sa conduca destinele unei tari intregi.

Ei bine, in linistitul si religiosul Voluntari de Ilfov exista perechea omoloaga celebrilor americani si raspund la prenumele de Florentin si Gabriela, amandoi primari, deocamdata, dar sigur, viitori presedinti ai aceleasi patrii, Romania.

In prima zi a noului an scolar, domnu´ primar Flory, asa cum ne-a obisnuit de (prea) multe mandate, a tinut sa fie vedeta scolii si a incercat sa lege cateva vorbe, aratandu-le  copiilor care vor sa invete carte cum nu trebuie sa se exprime.

Pentru a sublinia inaltimea personalitatii sale, nea Pandele s-a urcat pe un scaun didactic, amintind celor prezenti ca in acelasi mod vrea sa ajunga si pe fotoliul de la Cotroceni. Nimeni nu a aplaudat, in schimb toti parintii si-au facut cruce.

Foto: G4Media.ro

Comentarii
Vezi și