Codrin Ştefănescu a făcut o mega-petrecere cu manelişti de ziua căţeluşei sale!

Fericire maxima pe capul eruditului politician Codrin Stefanescu: catelusa sa, Gherghina, a implinit rotunda varsta de doi ani si jumatate. Fiind un mare iubitor de petreceri si rafinat om de cultura, social-democratul i-a organizat, la un local de fitze, o chermeza de lux pe care n-o vor uita nici pui puilor sarbatoritei.

A avut peste 400  de invitati, numai unu si unu, majoritatea din aceeasi rasa cu Gherghina, Golden Retriever, iar serata a fost cu bufet maidanez, adica s-a servit la liber dupa pofte si ghiortaieli de matze.Tortul, in forma de os cu 5 etaje, a fost adevarata atractie a serii la care cheflii patrupezi s-au napustit sa-l hapaie cu labele goale, fara lingurita, demonstrand ca lupta pentru ciolan nu este caracteristica numai oamenilor.

S-a pus muzica de toate felurile, pentru toate gusturile. La melodiile lui Fuego s-a dansat cu boturile ude de lacrimi, pe galagia lui Brenciu invitatii parca au turbat instantaneu sarind sa-si sfasie stapanii ca, intr-un final, cand a aparut regele Nicolae Guta si a cantat live, cu totii au inceput sa se linga la nasolie, extaziati de profunzimea versurilor.

Schelalaind subtire ca o soprana, Gherghina a dat de inteles ca, la ziua ei, s-a simtit excelent mai ales ca, dupa desert, a si ramas cu un ciobanesc mioritic captiv in ea.

Comentarii