Cina cea de Tain a PSD: poza de dinainte şi pastila de după!

Tot mai multe surse din PSD dau ca sigură informaţia potrivit căreia fotografia postată de Liviu Dragnea pe contul său de facebook nu este decât o idee de marketing concretizată la un şpriţ încins cu amicii de nebunii politice.

Apropiaţii lui Dragnea spun că, iniţial, masa nu era acoperită de agende şi presupuse balanţe bugetare, ci de cadoul surpriză pe care şeful PSD îl adusese partenerilor săi de guvernare: nu câte un magnet pentru frigidere, aşa cum i se ceruse, ci un magnet pentru portofelele fiecăruia, de folosinţă comună în seara cu pricina.

Sursele noastre menţionează faptul că, bucuroşi nevoie mare, invitaţii lui Dragnea au sărit să completeze meniul fiecare cu ce-a putut: care cu nişte sticle de whiskey, care cu un purcel la proţap, nelipsind nici lăutarii şi nici pastilele de eritromicină, foarte necesare după astfel de întâlniri deprevăzute. 

Din fericire, însă, pentru buzunarul public, pentru că, în mod evident, factura desfrâului ar fi fost achitată tot de acolo, petrecerea s-a spart brusc după ce Irina Tănase l-ar fi sunat pe Liviu Dragnea, mărturisindu-i că s-a trezit cu Moş Ene pe la gene iar ea nu poate să-i fie infidelă lui Moş Nicolae.

Dragnea a dat stingerea în aceste condiţii, nu înainte de a falsifica, totuşi, ”mise en place”-ul, înlocuind, de ochii lumii, urmele dezmăţului, cu tot felul de documente financiare, comform îndemnului care, în ultimii 28 de ani, s-a transformat într-un adevărat mod de viaţă: ”Mircea, fă-te că lucrezi!

Comentarii