Chirurgii sunt şocaţi: "Preşedintele Ion Iliescu are inima tip Matrioska"

Dupa ce i s-a indepardat partea negativa a cordului, putem spune ca domnul Ion Iliescu este un om bun la inima. Socul trait de medicii care l-au operat este incredibil. Dupa ce l-au "deschis", de puteau sa-i bage in suflet toata democratia neoriginala din lume, specialistii au constatat ca au pe patul spitalului un caz neobisnuit.

Pe fisa medicala s-a trecut ca diagnostic "pericardita-lichidiana- tamponada cardiaca" insa adevarul din spatele declaratiilor publice este mult mai complicat. Ion Iliescu are inima de tip Matrioska, un model vechi, de prin anii 1950, dar foarte eficient, care se monta la Moscova comunistilor de frunte.

Aplicatia consta in noua inimi montate in ordine descrescatoare "una in interiorul celeilate", exact ca celebrele papusi rusesti Matrioska. Acum i s-a extirpat inima cea mai mare, de la exterior si au ramas celelalte 8.

Din fericire am scapat de "inima rea", care explica toate faptele reprobabile facute de ex-presedintele tarii. Vestea proasta e ca, degeaba are acum opt inimi proiectate pentru lucruri bune fiindca domnul Iliescu a anuntat ca, in contextul actual, nu vrea sa se mai implice in nimic altceva din afara familiei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un calcul simplu ne arata ca daca o inima l-a tinut pe picioare 90 de ani, celelalte opt, vor mai ticai in pieptu-i de arama, cel putin patru secole.

Comentarii