Cătălin-Mitralieră revine pe scena "stand-up-ului": "Noi, intelectualii din PSD, am putea candida"

Printre miliardele de aberatii pe care le-am surprins slobozite din cavitatea bucala a acestei vietati, "cea mai cea", pana acum, mi se paruse formularea prin care dom´ doctor voia, cu aroganta semi-analfabetului fudul, sa se impuna in fata colegilor de partid ceva mai simpli, dupa vorba, dupa port.

"Unii dintre noi, provenim din familii SEMI-BURGHEZE", declara solemn contele cu basca de tractorist, fara sa explice cum vine combinatia asta.Taticu´ a fost sluga care a parlit-o in vie pe cucoana de mamica? Sau mamuca a fost menjera care l-a finalizat in grajd pe grofu´ de taicutu´?

Pitestenii tai vorbesc pe la colturi ca ai fi nobil get-beget dar educatia aleasa te obliga sa fii cumpatat din cale afara si exagerat de modest. Cica ai fi fiul natural al Imparatesei Sissi, zamislit cu fratele ei, Sissi, si, normal, ca nici tu nu puteai sa iesi decat un "sisi" atat de reusit.

Pana sa elucidem misterul obarsiei sale, iata ca, dupa caderea sultanului cu ciorapi flausati, dublu-dilimandrosul si burghez pe jumatate, a mai scornit o butada hazlie:

"Oameni de exemplu ca Codrin Ştefănescu, Olguţa Vasilescu, Cătălin Rădulescu, Şerban Nicolae, Eugen Teodorovici, Liviu Pleşoianu, Dorel Căprar, noi nu am fost oamenii unui preşedinte, noi suntem oameni vechi în PSD, din păcate pentru unii sau pentru alţii suntem intelectuali, nu avem facultăţi făcute nici la SRI, nici nu provenim din tot felul de meserii, de genul vânzători de cârnaţi, tractorişti, şoferi şi atunci încercarea de a se prelua puterea de anumiţi indivizi din partid sau încercând să se impună în partid cred că e o mare greşeală", a spus Cătălin Rădulescu.

"Orice om cu scaun la cap ii este clar" ca totul este rodul unui diagnostic de nediscutat in public, e treaba rudelor sa se ocupe, insa partea buna pe care, in inconstienta sa, a scapat-o "telectualu" campion la cacofonii si dezacorduri, este ca i-a pus pe tava Viorichii lista cu patriotii din partid care nu trebuie maziliti, ci folositi pe post de cobai la Facultatile de Medicina.

Comentarii