Cadoul lui Dragnea pentru Rareş Bogdan: bani mai mulţi ca la Realitatea Tv şi mai puţină muncă!

Dupa ce câţiva ani a anunţat în fiecare seară, cu vocea lui ”Braveheart” când îşi îndemna consătenii la luptă, ca el e ardelean, nu teleormănean, şi că ardelenii sunt oameni de cuvânt, patrioţi, nu hoţi ca sudiştii, că nu va intra niciodată în politică pentru că jurnalismul este viaţa lui, bla, bla, iată că a venit momentul ca şi Rareş Bogdan să ne demonstreze că e doar un român sadea care, când dă de greu, o întoarce ca la Cluj, încălcându-şi promisiunile exact ca cei pe care i-a înfierat fără odihnă.

Viteazul prezentator, fost ucenic al naşului  Sorin Roşca Stănescu, şi-a anunţat candidatura la europarlamentare şi, cum legea nu-i permite saă mai modereze emisiuni tv, a spus adio postului care l-a facut celebru.

Orice va explica şeful său, Cozmin Guşă (alt ardelean extrem de serios), nu va mai convinge nici măcar fanii Antenei 3 că ordinul şi cadoul nu au venit de la Dragnea. Cu atâtea datorii, din care n-a plătit un ban, era  din ce în ce mai greu să-l lase pe unul cu batistuţe de mii de euro să înjure, din toţi bojocii, puterea democratic aleasă.

Nu are absolut nicio importanţă că Rareş Bogdan va fi pe lista PNL. Putea să apară şi pe lista contelui Iosipescu Zambra, tot aia era. Important e că patriotul ardelean a primit bucuros cadoul şi, din acest moment, gaşca cu vila în Kiseleff îşi va găsi liniştea.

Avantajul noului job este că îi aduce lui Rareş Bogdan mai mulţi bani ca televiziunea, fără să mai piardă nopţile ca Dan Diaconescu. Ba, de-acum poate să piardă şi zilele, că oricum nu i se cere nicio performanţă. La Bruxelles poate să facă rating ”-5”, cash-ul gros este acelaşi şi vine singur în buzunarul fericitului ales.

Bravo, neînfricatule ardelean! Succes cu noul tău format pe care, din nefericire, nu-l va vedea nimeni. Suntem convinşi că, în fiecare zi de salar, îi vei asculta taragotul regretatului Dumitru Fărcaş.

 

Comentarii
Vezi și