Biserica Ortodoxă îşi lansează propria reţea de socializare care se va numi Facepup!

Reprezentanţii companiei Biserica Ortodoxă Româna S.R.L. au declarat că au demarat acţiunile pentru a-şi face prima pagina de socializare, destinată exclusiv internauţlor de rit creştin-ortodox, un loc unde se vor închina cu toţii profilelor cu sfinţi, de unde vor putea afla ce sărbători sunt în curs de desfaşurare, ori urmează, cine şi-a mai serbat ziua de naştere, cine a mai murit etc.

„Îl felicităm pe Mark Zuckerberg pentru lecţia de marketing pe care a reuşit să ne-o servească în aceşti 10 ani. Din fericire BOR este un organism viu ce se mulează perfect pe cerinţele pieţei actuale, aşa că ne-am gândit să oferim publicului din România un site în care să se regăsească şi să-şi poată face mai uşor prieteni după slujbe sau pomeni. Începând cu saptamâna aceasta, pe la casele românilor vor trece mai mulţi preoţi echipaţi cu kit-uri de instalare pentru noul site şi cădelniţe pentru sfinţire“, a declarat Head Coach for Research al Departamentului de Marketing BOR.

Pentru a-ţi face cont pe FacePup trebuie să plateşti o taxă de 50 de lei, să faci zece mătănii şi să pupi dosul mâinii Patriarhului Daniel. Apoi te loghezi şi apoi dai add câtor babe şi preoţi vrei.

În stânga ecranului vei avea datele personale (nume, salariu, sfânt preferat, data naşterii, top 10 rugăciuni şi citate preferate din Biblie), pe centru vei putea posta non-stop ce vrei tu de bine despre BOR, iar în dreapta îţi apar notificări (evenimente, cozi, moaşte, sărbători etc.).

 

Comentarii