Bibliotecarul Fifor este de nestăvilit: "Voi elucida toate răpirile de după 1990 şi voi bloca toate violurile de până în 2050"!

Sa transmiti condoleante unei familii care ( Doamne iarta-ne) nu are doliu in poarta e cum i-ai ura "Sa le fie tarana usoara" unuia injurat pe strada de "mortii ma-sii".

In lupta ei naiva de a castiga simpatia alegatorilor cu orice pret, Viorica, a transmis cele necuvenite familiei Alexandrei dupa care, spre a demonstra ca nu e de acord cu infractorii cei rai, l-a pus in fruntea Internelor pe bibliotecarul Mihai Fifor. Ca om care, neavand alta treaba pe cand o freca printre rafturile cu carti, Mihaita a citit mai multe nuvele politiste si acum tine cu tot dinadinsul sa ne arate ca e mai competent decat coana secretara Carmen.

Din prima secunda a numirii sale ca ministru a promis ca va merge cu rezolvarea cazurilor de rapire pana in anul 1990 iar, pentru viitor, ne asigura ca sub interimatul lui, pana in 2050, nu va mai viola nici cel mai viril taur comunal de pe aceste meleaguri.

Cum toate promisiunile partidului sau legate de spitale, scoli, autostrazi si multe altele au fost instantaneu puse in practica, cu certitudine nici balivenele zbirului de biblioteca nu se vor dovedi simple vorbe in vant.

Comentarii