Băsescu se zbate pentru ţară la Bruxelles, împărţind un şpriţ rece cu o bunăciune blondă! Galerie Foto

Ales pe 26 mai ca sa ne reprezinte interesele in Parlamentul European, Traian Basescu nu ne dezamageste, intrand in paine din prima secunda a mandatului. Fire energica ce nu-si gaseste niciodata linistea, odata aterizat in paradisul pub-urilor belgiene, fostul presedinte jucator se simte ca pestele in apa sau precum cubul de gheata in wiskey si debuteaza, cu brio, in rolul de europarlamentar corditor.

Zilele trecute a fost surprins la lucru in compania unei apetisante blondine cu care dezbatea la un paharel problema globalizarii. Ca orice lup de mare caruia i se zbarleste blana pe spinare cand simte parfum de femeie , nea Traian, cu obrajii mai rosii decat rochia don´soarei, ii explica cum se poate revigora batranul continent si-i arata pe sub masa ce inseamna o crestere economica adevarata.

Dupa cum chicotea printesa balaie la fiecare silaba scoasa de donjuanul plesuv, e clar ca cei doi sunt compatibili din punct de vedere zodiacal asa ca doamna Basescu poate sa stea linistita acasa. Capitanul a descoperit ca exista viata si dupa Nutica.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii