Băsescu i-a împărtăşit lui Dragnea secretul succesului în politică!

Singurul candidat pentru un post de europarlamentar care are o baza solida si stie cu ce sa mananca ´´serviciul´´ ala, s-a dovedit a fi Traian Basescu. Pana si ´´comentacii´’care la orice material care nu-l pupa in cur pe Dragnea sar cu cele mai aberante replici( ´’bine ca sunteti voi destepti si scoliti si-l aparati pe nazist´´), daca i-au urmarit aparitiile ex-presedintelui, au recunoscut, in gand, ca este singurul care nu bate campii.

Fara a crede o secunda ca i-a disparut ticneala care l-a facut celebrul in orice competitie, putem insa afirma ca in discursul capitanului se simte o maturizare pozitiva si o dorinta batraneasca de a-i ajuta pe mai tinerii carlani.

La intalnirea cu poporul de la Timisoara, Basescu, ca un mare boier, le-a divulgat PSD-istilor ce le lipseste pentru ca toti romanii sa-i respecte, inclusiv milioanele din dispora.

„Dragnea are o siretenie dar nu e inteligent, asa ca o sa-i spun un secret. Daddy, obişnuit cu cumpărăturile, crede că prin creşterea salariilor aduce românii acasă. Este greşit, românii nu se vor întoarce numai pentru creşterea salariilor. PSD şi ALDE trebuie să înţeleagă ce îi va aduce pe aceştia acasă, nu salariile ci calitatea vieţii. Coaliţia de guvernare a realizat aici cele mai mari eşecuri.

Şi trebuie spus că ei nu se află la guvernare de doi ani, ci din 2012, mai precis când l-am desemnat pe Ponta premier. Ce nu înţeleg ei este denumirea de calitate a vieţii. Românii vor veni înapoi când vor avea spitalele promise, finanţate de UE, dar care nu au proiecte făcute, când vor avea autostrăzi, când vor putea lucra pământul cu irigaţiile promise de aceste partide în campanie, când vor avea şcolile promise şi nefăcute.

E important pentru părinţi să îşi dea copii la o şcoală bună. Au nevoie de un spital în care să nu intre cu o boală şi să iasă cu zece. Asta nu înţelege alianţa, care are şansa să guverneze într-o perioadă de creştere economică”, a declarat Traian Băsescu, sâmbătă, la Timişoara.

 

Comentarii