Atenţie, troll ideologic! Pocnitoarei Palada PSD-ul i-a schimbat bateriile!

Ejaculat precoce din funcţia de purtător de palavre al guvernului Ponta, după ce a pocnit sub centură breasla potrivnică de slujitori ai condeiului, ”executând-o electric” pe Facebook, Mirel Palada s-a blazat iremediabil, nimeni şi nimic nemaiaducându-l la forma trecută de maistru emerit sportiv autoproclamat al cuvintelor.

Odată cu trecerea cincinalului, omul a pierdut treptat contactul cu realitatea obiectivă şi, de la spart dinţii umorului cu nişte tricouri ce îl recomandau ca neîncoronat filosof al Gării de Nord, trecând prin umplerea de sânge prin ”block” a boturilor celor ce-au îndrăznit să-l contrazică pe Facebook, a ajuns rapid la performanţa de a-i şterge din pumn, în direct, la B1, mătreaţa de pe lavalieră soroşistului Guiţiu, perversa-ntre şunci deşteptând parlamentarul USR într-un alt film decât cel în care din nou adormise, şi avansându-l pe sociologul Palavra, din ţinutul uitării individuale, în patria scârbei colective.

Proaspăt intrat în campanie, în prezent, împreună cu foştii săi angajatori oficiali, Palavra a renunţat la filosofia de birt de pe Calea Griviţei şi la poezia de ”Cireşica”, intrând la oase direct de pe (im)postura de troll entuziast.

N-a mai răcnit, e drept, din toţi rărunchii, n-a mai urlat sudălmi, nu s-a mai dat chiar aşa grozav dar, când beşica udului, preaplină de atâta mojicie, şi-a cerut drepturile, şi-a deşertat-o pe zidul propriei pagini de Facebook, de acolo de unde onor ex-purtătorul de palavre guvernamentale s-a pişat cu jet în capul auditoriului său onest, manipulând fără jenă oameni cărora mai degrabă ar trebui să le pupe buricele acelor degete cu care încă îl mai caută pe tastatură.

Palavra a distribuit cu bună ştiinţă şi elan ideologic, marca Vocea Rusiei & Sputnik.md, două făcături vizuale în care, Tudor Chirilă şi Oana Pellea comunicau mesaje contrare poziţiilor lor public asumate faţă de referendumul prezent, asociind evenimentului îndemnurile lansate în legătură cu eşuatul plebiscit ”pentru familie”.

O strategie de fake învăţată de la marii maeştri ai manipulării din Est.

O încercare jegoasă de a electrocuta, în efigie, pe Facebook, două simboluri ale rezistenţei, într-o ţară, România, în care artiştii încă nu au ajuns să fie executaţi pe stradă sau în pădure, precum în Rusia jurnaliştii incomozi.

Ce merită palavragiul Palada pentru gestul său de troll anonim? Nimic, vorba Dumnezeului său ideologic. Nici măcar un şpiţ în dantură care să-l scape de patria scârbei colective, trimiţându-l înapoi, în ţinutul uitării individuale…

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
Comentarii