Atac devastator la Liviu Dragnea: ”Eşti un cocoş mizerabil, un mafiot urât în draci. Pune-ţi dinţii!”

Constantin Anghel, un intreprinzător român din Marea Britanie, vlogger activ şi influencer pe reţelele de socializare, a lansat un atac virulent asupra lui Liviu Dragnea după mascarada anunţului începerii lucrărilor la Autostrada Moldova în chiar ziua prostetului ”#şîeu”. Anghel îl provoacă pe Dragnea, în acelaşi sistem în care a reacţionat la stimulul numit ”primul metru de autostradă a Moldovei”, să-şi înceapă şi lucările de reabilitarea dentară, pentru a nu mai face românii să se simtă jenaţi în străinătate cu ”cel mai mare mafiot care a furat România de a rupt-o în gură”.

”Băi, Drăgănosule, fii atent, m-am uitat la ştiri şi am văzut că, după ce a construit ăla primul metru de autostradă, ai apărut public şi ai început să spui, domn’e, la doişpe jumătate noi am început să construim primii kilometri, bal, bla, bla… Deci după ce apare un român sătul de imaginea asta de neautostrăzi, tu te apuci instant să dai din aripile tale de cocoş mizerabil (…) Eu lansez o provocare pentru tine. Am să mă duc să-mi înlocuiesc o măsea. Pe acelaşi sistem, dacă eu îmi înlocuiesc o măsea, tu trebuie să apari a doua zi şi să spui că, la ora doisprezece şi jumătate, îţi vei repara toată dantura! 
Băi, ştii de ce mă iau dracii pe mine? Pentru că eşti un mafiot, într-adevăr, că ai furat România de ai rupt-o în gură. Băi, dar dacă te uiţi un pic la marii mafioţi, ei arată bine, dar tu eşti urât în draci. Eu, ca român, m-am obişnuit, de aproape 30 de ani să fiu furat în continuu. Dar să mă fure unul urât ca tine… lasă-mă, dracu’!
Pe 15 aprilie mă duc să îmi pun primul dinte. Vreau să te văd şi pe tine pe 16 cum îţi începi lucrările. Vreau să fiu furat de un hoţ frumos! Te pup şi ne vedem la puşcărie, în genul că tu o să fii acolo iar eu vin în vizită. Te pup de aici din străinătate, unde eşti foarte cunoscut. Eşti o emblemă a României, că de acolo m-am enervat eu: i-am zis lu’ unu’ că şi noi avem mafioţi şi i-am arătat o poză cu tine. I-am zis, acesta din poză e cel mai mare mafiot din România, a furat tot, a vândut tot, iar pe ăla l-a bufnit râsul… Păi ce facem, frate, ori suntem mafioţi, ori nu mai suntem!”, a încheiat Cosmin Anghel, reînnoind provocarea adresată lui Liviu Dragnea: pe 16 aprilie, începe-ţi, Liviule, lucrările la dentist…
 
 

Comentarii