Antena 3 explică haosul de la Metrou: ”Mii de oameni au aclamat PSDul şi pe Liviu Dragnea!”

Haos la metrou şi marţi dimineaţă! După ce în dimineaţa zilei de luni să te urci într-un tren la Piaţa Unirii sau Piaţa Victoriei părea o luptă imposibilă, şi în dimineaţa zilei de marţi, scenariul s-a repetat! 

Televiziunile şi presa online au prezentat în fel şi chip incidentul, insistând asupra disfuncţionalităţilor sistemice din transportul public de călători însă jurnaliştii Trustului Intact au reuşit să creeze din nou, prin relatările lor, o realitate paralelă.

”Specialiştii în ştiri” de la Antena 3 au avut, ca de obicei, o explicaţie profundă, obiectivă şi documentată a întregii situaţii, informând opinia publică asupra cauzelor ”reale” ale fenomenului.
 
”Mii şi mii de oameni s-au adunat în staţiile de metrou ale Capitalei pentru a susţine echipa de candidaţi a PSD, aflată într-un turneu subteran bucureştean! Peroanele au devenit neîncăpătoare la staţiile Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii şi Universitate, acolo unde cetăţenii Bucureştiului se înghesuie, se calcă, la propriu, în picioare, pentru a-şi vedea liderii şi a-i asigura de votul lor necondiţionat!”, au transmis reporterii de teren ai Antenei 3.
 
Întrat în direct, la ştirile orei 10, realizatorul Sintezei Zilei, Mihai Gâdea, a avut chiar o ieşire nervoasă la adresa Metrorex, care în prealabil îşi ceruse scuze, prin intermediul unui comunicat, pentru întârzierile survenite în programul de circulaţie al garniturilor de metrou.
 
”Nu, nu trebuie să vă cereţi scuze, domnilor de la Metrorex, pentru acest fluviu de simpatie publică ce se revarsă din stradă către guvernanţii noştri, către candidaţii PSD şi către liderul lor, Liviu Dragnea. Nu există întârzieri, nu există inconveniente, există doar o mare de oameni care vor să arate liderului lor că nu e singur în efortul său magnific de a se lupta cu Statul Paralel, cu cozile de topor ale lui Soroş, şi de a conduce România pe noi culmi de civilizaţie şi progres!”, a încheiat apoteotic Mihai Gâdea.
Comentarii
Vezi și